iliopetra suites

ΚΤΙΡΙΑ

Καλώς ήλθατε στο Συγκρότημα παραδοσιακών Ξενώνων «Iliopetra» Luxury Suites

sugkrotima_06Εδώ που η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια.
Τα κτίρια του Συγκροτήματος μας αποτελούν υπόδειγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής χρονολογημένα από το έτος 1864.
Ανακατασκευάστηκαν σταδιακά από το έτος 2008 και διατηρήθηκε το αρχικό τους ύφος και όλα τα στοιχεία εκείνα που τα χαρακτηρίζουν σαν παραδοσιακά κτίρια μείζονος αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος.
Για την ανακατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά τα ίδια υλικά με εκείνα που είχαν χρησιμοποιηθεί κατά την αρχική τους δόμηση.
Η κατασκευή τους έγινε εξ ολοκλήρου με τα χέρια εργατών που γνωρίζουν τα μυστικά της πέτρας και του ξύλου. Οι σκεπές τους έχουν χαρακτηρισθεί έργα τέχνης, αφού για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκε μόνον ξυλεία ντόπια (καστανιά), οι δε ποταμοί της (εμφανούς) σκεπής αποτελούνται από μασίφ κορμούς καστανιάς διαμέτρου 40 εκ και μήκους 7μ.
Παρά το γεγονός της διατήρησης του παραδοσιακού τους χαρακτήρα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εσωτερική κατασκευή και διακόσμηση, ώστε να παρέχονται όλες οι ανέσεις στους επισκέπτες, παρέχοντας μια άνετη και πολυτελή διαμονή με σεβασμό στο περιβάλλον καθώς οι βαφές που χρησιμοποιήθηκαν είναι απολύτως οικολογικές. Ολόκληρος  ο φωτισμός του Συγκροτήματος εσωτερικά και εξωτερικά πραγματοποιείται με ελεγχόμενα ηλεκτρονικά συστήματα  – LOGO PLC-, και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά λαμπτήρες LED.
Όλες οι Executive Suites διαθέτουν, σαλόνι, τζάκι, τηλεόραση 32” LCD HD, ψυγείο mini-bar, χρηματοκιβώτιο, γραφείο και καφετιέρα για καφέ ή τσάι. Τα λουτρά τα οποία έχουν επενδυθεί με πλακάκι του ιταλικού οίκου “DOM” σε σχέδια των σχεδιαστών Francesco Avallone και Terry Peccora, διαθέτoυν καμπίνα υδρομασάζ (σάουνα στην Deluxe), τηλέφωνο και στεγνωτήρα μαλλιών (Valera).Τα λευκά είδη (σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλαροθήκες, πετσέτες) είναι του οίκου  “NEWHOME’’ ενώ  τα στρώματα και τα μαξιλάρια του οίκου “TEMPUR” φροντίζουν για έναν υπέροχο και ξεκούραστο  ύπνο.
Η εσωτερική διακόσμηση, οι “κρακελέ”  πορσελάνες  Limoges, ο απίστευτα όμορφος ζεστός φωτισμός της πέτρας, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που δημιουργείται από την θαλπωρή των κεριών και του τζακιού, τα “κεντημένα” ξύλινα ταβάνια και δάπεδα, τα χειροποίητα ξύλινα σκαλιστά κρεβάτια και έπιπλα, και οι πίνακες ζωγραφικής (αυθεντικοί) των Φασιανού, Τσαρούχη, Μπουζιάνη, Λύτρα και Παρθένη, προκαλούν τις αισθήσεις και ταξιδεύουν το νου, σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στην παράδοση με άνεση και πολυτέλεια.
Ασύρματο (Wi-Fi) και ενσύρματο internet υψηλής ταχύτητας (private Wi-Fi base station), απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, δορυφορικά κανάλια (NOVA), παρέχονται δωρεάν και συμπληρώνουν το ταξίδι σας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης κατ’ επιλογήν (UPON REQUEST) κινηματογραφικών ταινιών.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ